За Ирину и Јану на Дечјој песми евровизије!

На Дечјој песми евровизије 2017. Србију представљају Ирина и Јана. То је прилика да гласате за песму "Цео свет је наш". Од гласова наших људи у расејању зависи пласман српских представница на предстојећој Дечјој песми евровизије 2017. која се одржава у главном граду Грузије, Тбилисију, 26. новембра. Ево подсећања на који начин можете подржати Ирину и Јану.

Ове године, први пут, и гледаоци могу да гласају путем интернета за свог фаворита на такмичењу за Дечју песму евровизије.

Без обзира из које сте земље можете гласати од 24. новембра путем веб сајта JuniorEurovison.tv где се налази свих 16 овогодишњих представника.

Када преслушате све песме, можете гласати за 3, 4 или највише 5 песама.

Такође, новина је да глас можете да дате и представнику своје земље. Гласање траје до недеље, 26. новембра од самог почетка тв преноса, а наставља се после наступа свих 16 кандидата у трајању од 15 минута.

Ваши гласови биће прослеђени гласачком тиму Дечје песме евровизије који ће их у виду поена приказати на табели.

Гласови публике чине 50 одсто укупног збира гласова. Преосталих 50 одсто доделиће стручни жири из сваке земље.

Као и до сада, песма са највећим бројем поена, биће проглашена победничком.

Гласајте за своје фаворите!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво