"Срби за Србе" угроженој деци

Хуманитарна организација "Срби за Србе" прикупила је средином октобра 2013. преко 400000 евра донација за помоћ угроженој деци широм Балкана. За осам година, колико постоји, организација је помогла преко 350 вишечланих породица и обезбедила неопходну хуманитарну помоћ за најугроженији део српског народа.

Од 2005. године, под слоганом "Деца су наша будућност", организација је помогла преко 350 вишечланих породица и обезбедила неопходну хуманитарну помоћ за најугроженији део српског народа. Такође, званични сајт организације забележио је више од пет милиона посета, сазнајемо одове хуманитарне организације.

Захваљујући званичним огранцима организације у Србији, Републици Српској, Аустрији, Швајцарској и Сједињеним Америчким Државама као и великом броју донатора и пријатеља организације широм света, Срби за Србе су прикупили неопходна средства и обезбедили многим породицама сигуран кров над главом изградњом и доградњом десетина кућа.

Поред тога, обезбеђена је велика помоћ у виду фрижидера, шпорета, замрзивача и другог основног покућства, изграђен је и опремљен велики број купатила, опремљене су дечје собе новим креветима, плакарима, столовима, компјутерима, играчкама и школским прибором. Такође, организација је обезбедила велику помоћ сеоским породицама у виду трактора, пластеника, крава, оваца и коза како би својим радом стекли могућност да обезбеде основне животне потребштине за своју децу.

Оно што ову хуманитарну организацију издваја од других јесте транспарентан начин рада и велики број донатора који са релативно скромним донацијама на месечном нивоу учествују у добротворним акцијама помоћи угроженим породицама.

На свом званичном сајту и друштвеним мрежама фејсбук и твитер, организација свакодневно објављује листе донатора као и увид у тренутно стање на свим банковним рачунима, саопштава ова хуманитарна организација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво