На Сајму туризма у Бриселу

Целокупна туристичка понуда Србије биће представљена на Међународном сајму туризма -"Vakantiesalon 2012" у Бриселу од 2. до 6. фебруара. Велика пажња посветиће се промоцији гастрономске понуде Србије као главне теме у оквиру промотивне кампање ТОС-а у овој години.

Туристичка организација Србије (ТОС) ће учествовати на Међународном сајму туризма - "Vakantiesalon 2012" у Бриселу од 2. до 6. фебруара, где ће представити целокупну туристичку понуду Србије.

Посебан нагласак у презентацији биће стављен на градове Београд, Нови Сад и Ниш, затим на путеве културе, културно-историјске споменике, сеоски туризам, манифестације у Србији, активни одмор у природи, природна богатства - националне паркове, заштићена природна добра и Дунав.

Велика пажња посветиће се промоцији гастрономске понуде Србије као главне теме у оквиру промотивне кампање ТОС-а у овој години. На штанду туризма Србије, сваки дан ће бити организоване презентације и дегустација специјалитета из Србије .

ТОС је закупио изложбени простор величине осамдесет квадратних метара, на коме ће бити присутне туристичке организације Београда, Ниша и Крагујевца, туристичке агенције "Glob Metropoliten tours" и "Bon Voyage", затим Дунавски регионални центар - ДЧ заједно са Кластером "Иштар 21", Аеродром Шарлерои у Бриселу, заједно са "Визером" и Балкан трафиком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво