Obrati pažnju!

Karatisti iz Srbije osvojili su pregršt medalja i titula na nedavno održanim takmičenjima u Srbiji i Nemačkoj.

Kadetkinja Crvene Zvezde Emilija Antanasijević je među njima (kao deo reprezentacije), koja je do Štutgarta i nekoliko medalja, među kojima je i zlatna, došla uz pomoć - donacija. Bez pomoći nekoliko ljudi i kompanije, ona tamo ne bi imala kako da ode. Kako izgleda put mladog profesionalnog sportiste? Od koga može očekivati finansijsku i drugu podršku na putu ka uspesima i pod zastavom Srbije? Da li profesionalni sport postaje potpuno stvar tržišta, izmešten iz svega dobrog što utisne u zajednicu? O tome, ali i o načinima da od bavljenja sportom napravite nešto lepo, značajno i dragoceno za sebe, pričali smo sa 15-godišnjom Emilijom.

U nastavku emisije predlažemo kulturne događaje, svirke i koncerte koje možete posetiti ovih dana. Muzičke „Vremenske kapsule” posvećujemo Nilu Jangu koji puni 74 godine, i pesmama grupa „Mednes” i „Kvin”, koje danas obeležavaju godišnjice objavljivanja. Tu je i pola sata muzike samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, priče o nastanku i zanimljivom „životu” raznih pesama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama.

Voditelj: Kruna Pintarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Obrati pažnju!  	Obrati pažnju!

Autor:
Beograd 202

Znate li za jednu od omiljenih mačijih igara? To je vijanje crvene tačkice lasera kao da je ukleti neprijatelj, a mačka rešena da spasi svet od zle Crvene tačke. Naši problemi su, nekada, tek toliko stvarni. Tačnije, često se bavimo brigama iz pogrešnog ugla. Mi predstavljamo važne izazove i put do njihovog razrešenja – obrati pažnju! [ detaljnije ]