Širom zatvorenih očiju

Gost: Srđan Marjanović, kantautor

Još davno je počeo da se interesuje za rok muziku. Svirao je u grupama Svitci, Usamljeni i Gru, a zatim započinje karijeru kao akustičar. Nastupao je u predstavi „Isus Hristos superstar" Ateljea 212 gde je glumio jednog od sveštenika. Pesme Srđana Marjanovića su u mnogobrojnim antologijama jugoslovenske rok poezije. Uz njegove hitove „Mi smo jedno drugom govorili vi", „Nije ti se htelo", „Idi", „Leptir", „Mala Maja", „Žice" slušaoci će imati priliku da čuju i njegove dve nove kompozicije. Osim o muzici čućemo mnogo toga od Srđana i o njemu kao uspešnom piscu.
Svoju prvu knjigu „Žice" objavio je u izdanju „Službenog glasnika", a sada je pred nama i njegov novi roman pod nazivom „O.K., presvući ću se". Ovo je „triler u kome je vlažno i klizavo" i koji vrlo surovo prikazuje život sa beogradskog asfalta. Srđan kaže da nije želeo da ponovo piše o rokenrolu, hteo je potpuno novi izazov i avanturu.
Knjigu prati i novi singl, praćen spotom, pod istoimenim nazivom kao knjiga, „OK, presvući ću se”.
U sasvim otvorenom razgovoru govoriće o tome kako je nastajao novi roman, otkud inspiracija. Zatim ćemo čuti i numeru kojom se prestavio na Beoviziji, a govoriće i o svojim utiscima sa takmičenja na kome biramo kompoziciju koja će nas predstavljati na Pesmi Evrovizije. 

Autor emisije: Tanja Gajović

Pridružite nam se i vi. Broj telefona na koji možete uputiti poruku je 064 0202 200, a mejl možete poslati na program202@gmail.com ili nam se pridružite na fejsbuku ili tviteru.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво