Ustanak

Nedeljom nas bez žurbe samo osluškujte.

Dragocene jutarnje sate iskoristite da u našem društvu saznate sve što je važno - uz obilje stranih i domaćih hitova.

Druženje započinjemo prognozom vremena, prelistavanjem štampe i sportskim informacijama koje je pripremila mr Biljana Šujdović.

Za prvi jutarnji osmeh tu je rubrika „Dobro jutro" Darka Kocjana, sa duhovitim mislima izabranim iz emisije „Oblak u bermudama".

Jedna od priča, koje vas očekuju u satiričnoj rubrici Dragutina Rokvića „Kvaka 202'', biće i slanje rakije u svemir. Pošto japanski tehnolozi tvrde da bestežinsko stanje popravlja ukus viskija, moraće i naša rakija u orbitu. A onda više neće biti dovoljna standardna pohvala: domaća, čista, pekao čovek za sebe... Pravi domaćin moraće da ponudi samo onu rakiju koja je odležala u kosmosu makar godinu dana ili koja od mućkanja pri lansiranju napravi takav „venac'' da ga deca koriste kao šlauf u bazenu.

Aktuelni ministar obrazovanja je najavio rat drogama u našim školama. Psiholozi kažu da se ljudi okreću psihoaktivnim supstancama ne bi li u njima našli oslonac. Šta još može da izazove zavisnost? Da li je to službeni auto, popularnost, politička funkcija...? O tome u autorskoj radio kolumni „Veliki bljak" govori Miodrag Stošić.

Tema rubrike „Moda 202" biće vaspitanje i učtivost. Kada je učtivost u pitanju jedno od pravila glasi - „Kada nemaš ništa lepo da kažeš, najbolje je da ne kažeš ništa''. Šta na ovu temu ipak treba reći otkriva nam Olivera Perić.

Jedna od najtežih stvari, posebno zimi, jeste rano ustajanje iz toplog kreveta. Ako želite da ta akcija potraje samo minut, a da pritom ustanete sveži i spremni za nove radne pobede, poslušajte trikove koje će vam u rubrici „Da si živ i zdrav" preporučiti Milena Milićević.

Uz servisne informacije i pregled aktuelnosti, pozivamo vas da nam i vi javite neku vest koja bi mogla da bude značajna i drugima - telefonom 011-3249-202, ili na SMS 064-0202-200 (po ceni obične poruke), ili mejlom na program202@gmail.com. Kontakt preko društvenih mreža na Tviteru (@ustanak202) i Fejsbuku (Radio Beograd 202).

Voditelj: Vladimir Todorović
Urednik: Dejan Grujić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво