Balkon

Na Dvestadvojkinom balkonu aplauzom dočekujemo Filipa Cvetkovića i Filipa Tenžeru.

Filip Cvetković je započeo vaterpolo karijeru u klubu "Beograd". Posle mnogobrojnih treninga i utakmica dobija poziv juniorske reprezentacije Srbije.
Uporedo sa vaterpolom gde postaje sve uspešniji predvodeći svoju generaciju do državnih prvenstava i medalja uči i Osnovnu školu ''Jovan Dučić'', a kasnije srednju Turističku školu. Trenutno je apsolvent na Pravnom fakultetu i radi u firmi "DronVertising" koju čine ambiciozni i maštoviti mladi ljudi. Njegov kolega Filip Tenžera odrastao je u porodici koja je negovala ljubav prema sportu. I njegov izbor je - vaterpolo. Uz podršku Osnovne škole ''Vladislav Ribnikar'' i Sportske gimnazije trasira sebi put ka ubrzanom sazrevanju. Zahvaljujući vaterpolu njih dvojica postaju odlični prijatelji. Na sportskim putovanjima dolaze na ideju da projektuju prvi leteći bilbord kako za otvorene tako i za zatvorene prostore. Njihova zamisao uspešno je realizovana i želja im je da nastave sa projektima. O značaju upornosti, o vaterpolu i o mogućnostima letećih bilborda čućete u današnjoj emisiji.


Pred mikrofonom: Vanja Stamenković

Балкон Балкон

Autor:
Београд 202

Колико је оних који никада неће бити дочекани на чувеном „балкону“ уз овације окупљених грађана, а заслужују то својим резултатима?! [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара