Noćni program - Među svetovima svet

U noćašnjoj emisiji razgovaraćemo o tome kako osećanja partnerske bliskosti i intimnosti utiču na odnos prema seksu. Naše će gošće biti psiholozi i psihoterapeuti, Natalija Vidaković i Marija Marinković koje organizuju radionicu na ovu temu. Imaćemo priliku da se bliže upoznamo sa kontraverznom pojavom da s jedne strane seksualnost više nije tabu tema, dok se sa druge strane sve više prikazuje i svodi na fizičku aktivnost, pri čemu se osećanja bliskosti i intimnosti zanemaruju. Naše će nam gošće pojasniti kako i zašto dolazi do sputavanja doživljaja intimnosti.

U drugom satu emisije slušaocima se nudi mogućnost direktnog uključenja u emisiju putem telefonskih linija 011/322 50 99 i 011/322 52 99 kako bi podelili svoja iskustva, predloge, radosti i tuge.

Autor emisije je Branka Kordić, psiholog

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]