Talasanje - Šetnja

Šta donose predložena zakonska rešenja iz oblasti farmaceutske industrije? Da li će biti unapređeno poslovanje apoteka, položaj zaposlenih, ali i poboljšane usluge i dostupnost lekova? Po kom kriterijumu će ubuduće biti formirana prodajna mreža? U kojoj meri su u Predlog zakona uvršteni predlozi struke, pitamo Dragutina Rajevca iz Udruženja privatnih apotekara.

Francuska narodna skupština usvojila je amandman kojim se ukidaju pojmovi otac i majka. Veliki broj učesnika u poslaničkoj raspravi i javnoj polemici koja se nastavila posle glasanja o amandmanu, postavio je isto pitanje: Kako da se zna ko je roditelj broj 1, a ko broj 2. O širenju ideje da su porodični modeli „majka i otac" - prevaziđeni, razgovaramo sa Natašom Jokić - dopisnicom iz Strazbura

Zašto nas lažu i zašto lažemo druge? Koja su znanja i veštine potrebni za otkrivanje laganja? Da li položaj tela ili odredjeni pokreti zaista ukazuju da osoba ne govori istini? O ovoj pojavi i problemu sa kojim se ljudi sve češće susreću u svakodnevnom životu razgovaramo sa Mirkom Zorićem direktorom Instituta za bihejvioralnu forenziku.

U čast 95. rođendana Vojislava Bubiše Simića, našeg legendarnog džez muzičara, u okviru Zemunskih muzičkih večeri, u Muzičkoj školi „Kosta Manojlović" biće održan koncert pod nazivom „Neispričane priče". Naši gosti će biti Bubiša Simić i Andrej Janjetović- džez muzičar.

Autor Dijana Ivanov Kadić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво