Обрати пажњу!

Да ли бисте волели да имате робота – двојника?

Ако неке људе плаши помисао на органско клонирање, ово би можда било мало мање застрашујуће? Или не? Свидело се то нама или не, на тржишту се појавио робот који је намењен пословном свету, као замена у обављању бројних задатака. Чућете причу о овом новитету, као и које функционалне домете има.

У наставку емисије и другачије теме. Наш „Културни водич” биће од помоћи у обиласку изложби, представа и других манифестација широм Србије. „Временске капсуле” подсетиће на песме и музичаре који су „рођени”, и рођени на данашњи дан. Ту су и „Приче о песмама”, пола сата музике из Србије и региона, а наш репортер упозорава на евентуалне саобраћајне гужве на градским улицама. 

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Милица Ђилас

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]