Обрати пажњу!

Уочи бесплатног предавања о хата јоги (25.1. у 18ч) у Културном центру Београда, причали смо са познатим учитељем јоге из Швајцарске.

Санџаси Анандаратна практикује, живи и преноси знање о једној специфичној подврсти јога праксе. Иако се овде јога сматра више физичком активношћу, њена изворна учења не занемарују духовно. Сагледавши причу са више страна, размишљамо о томе како помирити овдашњу духовну традицију, скептичну према мотивима источњачких пракси, са различитим аспектима јоге. Какве све праксе јоге постоје и колико су посећени овакви семинари, ко нас учи спајању физичког и духовног, причамо од 13 часова.

У наставку емисије још тема. Рубрика „Временска капсула” посвећена је певачици, пијанисткињи и глумици рођеној на данашњи дан - Алиши Киз. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, свирке и концерте, а о новом типу рекламирања - писањем на небу, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа".

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]