Устанак

Буђење уз корисне информације и ведру музику за почетак последњег пролећног дана.

У Цртици причамо о родитељским мукама када се дете суочи са - бубама! Текст ћете моћи да прочитате и у нашој Фејсбук групи „Цртица у Устанку 202-јке", а разговор ћемо проширити и кроз ваше коментаре.
Светско првенство је почело, а мундијалска „грозница" захватила је и Србију. Посветићемо се информацијама и занимљивостима из Русије, а не пропуштамо ни друге спортске вести уз резултате домаћих и иностраних клубова и спортиста. Сазнаћемо их од мр Биљане Шујдовић.

За лепше јутро, графити доносе духовите мисли слушалаца „Облака у бермудама", а бира их Дарко Коцјан.

Ту су и актуелне вести, сервисне информације, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити наслове вредне пажње. Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза и актуелности из Србије такође су саставни део буђења уз ведру екипу Двестадвојке.

У рубрици „Слушаоци репортери" одговарамо на питање забринуте наставнице, која пита да ли у ери испитних рокова има боље алтернативе од енергетских пића која неки ученици користе да би остали концентрисанији и буднији док уче.

Барице око зграда и вода која капље са фасада и тераса, неки су од главних „весника" лета у Београду, а главни кривци су несавесни власници клима-уређаја. Државне институције су међу онима који заправо крше правила комуналног реда, а наша репортерка Марина Зец подсетиће на обавезе, казне и савете како да клима-уређаји буду постављени адекватно и да никоме не сметају.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту је телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Можете да нас пронађете и на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво или важно!

Водитељ: Влада Тодоровић

број коментара 0 Пошаљи коментар