Устанак

Буђење уз теме од значаја за све циљне групе наших слушалаца. Најавићемо Пети међународни фестивал пантомиме, распитати се ко је одговоран за постављање контејнера у центру главног града и сазнати где се у Београду може вртети долап.

Цртица 202 овог петка говори о деци која по својим (не)делима често превазилазе и одрасле.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца Облака у бермудама, а Хиљаду и један траг Данке Стојиљковић испричаће причу о песми Морава се утишала коју пева Радиша Урошевић.

Не заборављамо спортске вести.

Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један текст.

Небојша Новковић, директор Међународног фестивала пантомиме "P(h)antomfest", најавиће почетак ове манифестације.

Какво је време, а како на путевима, курсна листа, биопрогноза, и актуелности из спорта такође су сегменти који ће оплеменити Устанак.

Лутајући репортер овога јутра је Јована Јанковић. Она ће обићи парк Војводе Вука где је постављена скулптура Долап. Да ли тај долап може да се заврти и ко то може да покуша сазнаћемо током емисије.

Ко је одговоран за постављање контејнера, питање је које је поставио слушалац а на које ће из ЈКП "Градска чистоћа" одговор дати Мирјана Цакић.

Ружица Врховац најављује изложбу удружења "Душа" у Београду.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Јавите нам ако приметите било шта занимљиво. Објавићемо.

Бележићемо током јутра од 6 до 9 сати све што нам јавите, а објавити само оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво