Додела Сретeњског ордена за 2020. годину

Специјални гост је амбасадор др Љиљана Никшић

Слушаоци емисије  Нови дан у прилици су да се упознају са историјатом риалити шоу програма, о чему говоримо у првом сату емисије. У наставку програма говоримо ситуацији у Кини након избијања епидемије коронавируса, о чему ће нам на основу личног искуства говорити Теша Тешановић, новинар интернет медија Балкан инфо, који се недавно вратио у Србију из Пекинга.

Централна тема емисије је додела Сретењског ордена за 2020. годину којим ће поводом Дана државности Председник Србије, Александар Вучић, у суботу одликовати институције и појединце за нарочите заслуге за Републику Србију и њене грађане.

Специјални гост емисије, овим поводом, је амбасадор др Љиљана Никшић, први каријерни дипломата који је добио ово значајно признање.

У последњем сату емисије представљамо књигу "800 година аутокефалности Српске православне цркве" која је недавно објављена у издању Удружења грађана "Цер за неговање православних и националних вредности". О књизи ће говорити њен приређивач и уредник Слободан Ерић.

Аутор емисије је Биљана Ђоровић.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво