Радио - медиј који негује разноликости

Без иновација данас нема успешног бизниса. Истовремено, међутим, носе и велики ризик, поготово ако је реч о почетницима. Из тог разлога осмишљено је неколико модела подршке стартап компанијама. Онај који је примењен у Научно технолошком парку Београд показао се као добитан. Зато ће ускоро бити примењен у још неким градовима у Србији. О томе ћемо разговарати са директорком НТП Београд, Горданом Даниловић Грковић.

Стотине деце у логорима у Сирији и Ираку, чији су родитељи били борци Исламске државе пореклом из европских земаља, буквално умиру од глади и жеђи, беспомоћни, често без оба родитеља. Савет Европе позива државе чланице да их прихвате, али владе тих земаља нису сигурне како ће на то реаговати бирачи. То је тема рубрике ПОГЛЕД У СВЕТ.

Тринаести фебруар је Светски дан радија. Сваке године бира се одређена тема, а за ову је изабрана РАЗНОЛИКОСТ као прилика да се скрене пажња на јединствену вредност радија као медија који допире до најшире и најразличитије публике. Наш магазин доноси причу о проблемима са којима се суочавају особе са инвалидитетом.

Уобичајено, и овог четврка, чућете сегменте новог издања емисије КОЈЕКУДА.

Уредник и водитељ је Оливера Стајић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво