Новак на крилима

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у четврто коло `Аустралијан Опена`, победом над Јапанцем Јошихитом Нишиоком од 3-0 / 6-3, 6-2, 6-2 / .Ђоковић че у наставку Отвореног првенства Аустралије играти у недељу са Аргентинцем Дијегом Шварцманом, који је у три сета савладао Душана Лајовића, било је 6-2, 6-3, 7-6. Иначе, од познатијих имена, данас су такмичење на првом овогодишњем грен-слему завршили Стефанос Циципас, Наоми Осака, Серена Вилијамс, Каролина Вознијацки, Медисон Киз...И наш тандем Душан Лајовић-Никола Ћаћић поражен је у првом колу дублова на `Аустралијан Опену`, пошто је боља од њих била аргентинско-француска комбинација Гонзалес / Мартан, по сетовима 7-6, 6-3.

Ватерполисти Србије од 16 часова играју против Грчке у борби за пласман од петог до осмог местама Европском првенству у Будимпешти. Наши играчи добили су осам од последњих девет сусрета с данашњим ривалом, један је завршен ремијем. Ову утакмицу можете пратити на Другом телевизијском каналу Радио Телевизије Србије.

Мушка стонотениска репреезнтација Србије победила је Аустрију на квалификационом турниру за Олимпијске игре и тако дошла на корак од визе за Токио. Одлучујући меч за пласман на највећу спортску смотру српском тиму биће данас од 17 ласова, и то против Хонг Конга. У екипном делу турнира на Олимпијским играма, иначе, учествоваће 16 репрезентација, за сада је познато седам учесника.

Европско првенство у рукомету улази у саму завршницу. У Стокхолму се данас играју полуфинални сусрети. Од 18 часова на програму је утакмица Норвешка-Хрватска,а од 20 часова и 30 минута у борбу за медаљу иду Шпанија и Словенија.

Пратићемо у `Спортском журналу` и друга дешавања из домаћег и међународног спорта. Слушајте на нашем програму данас оно о чему ћете сутра моћи да читате на ступцима штампе.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 



 



 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво