Мегзит - будућност британске круне

Свакодневна изложеност разним облицима загађења животне средине неминовно је ојачала и свест грађана о потреби конзумирања безбедне хране. Прошле године то је био и један од приоритета ресорног Министарства , а у завршници је коначно прорадила и Национална лабораторија за безбедност хране. Како функционише систем контроле, колико је поуздан, шта значи за грађане, а шта за произвођаче- теме су о којима ћемо разговарати са директором Дирекције за Нациналне референтне лабораторије, Ненадом Доловцем.

Принц Хари и његова супруга Меган узбуркали су светску јавност објавом да се повлаче с краљевских дужности. Зашто су се одлучили на то, какав одговор Бакингемске палате се може очекивати и какав би могао бити ефекат по будућност британске круне - питања су на која тражимо одговоре у рубрици ПОГЛЕД У СВЕТ.

Одлазак у пензију за многе је болан тренутак. Тешко га прихватају посебно они који још увек имају јаку радну енергију. Закон, на срећу, даје могућност да и пензионери раде. У емисији ћете имати прилике да чујете ко може да оствари то право и како.

Емисија КОЈЕКУДА наставља са премијерним издањима, а у Магазину ћемо чути сегменте недељног издања.

Из Италије нам стиже прича о једном од највећих сликарских боема, Амадеу Модиљанију. Повод је изложба у склопу обележавања једног века од његове смрти, приређена у Ливорну у којем се родио.

Уредник и водитељ је Оливера Стајић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво