Хумористичка емисија

Најскупље вино на свету у 2019. години није било ни италијанско, нити француско, пише италијанска Република, већ вино из Мађарске… Како је кренуло, најукуснију пицу ће спремати Финци, док ће се најбољи Лесковачки воз сервирати са исландског роштиља.

Изабрани хрватски председник Зоран Милановић одбио је да дође на свечаност којом се обележава почетак хрватског председавања Савету Европске уније... Ако је то његово прво ''не'', онда би ускоро требало очекивати и хрватски Крегзит.

Надамо се да ћемо до 2030. отворити сва поглавља. Онда бисмо могли полако и да их затварамо... Ове наше криминалце, наравно.

Египћани су међу првима измишљали надимке. Најчешћи су били: Црвени, Ћелавко, Лењивац, Мајмун, Главоња... Да се међу Египћанима нашао неки наш политичар, сигурно би добио надимак Лажов.

Страх од рада назива се ергофобија... А како се зове страх од нерада који је широко распрострањен по овим просторима још увек се не зна.

Писац текста: Зоран Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]