Караван

Свет ове године 29. јула, значи данас, улази у еколошки дуг. Тачније, до данас смо потрошили више него што екосистеми планете Земље могу у години дана да обнове. Дан еколошког дуга ове године обележава се најраније откако се спроводе мерења, наводе еколози… Еколошки дуг је дуг, али нам из дана у дан скраћује животе.

Четири особе су убијене, укључујући нападача, а најмање 15 је рањено у пуцњави на једном фестивалу белог лука у калифорнијском месту Гилрој. Аллиум сативум, како се учено зове, цар међу луковима, моћније делује на нечисте силе него крст, глогов колац и сви истеривачи ђавола заједно... Али, као што се видело у Калифорнији, ђаво ипак дође по своје.

По најновијем истраживању о прелетачима, чак 582 одборника је најмање једном, а њих неколико чак и четри пута, променило партијски дрес... Ма, мењање дресова је ђене-ђене, не ваља то што обуку следећи дрес, а нису га ни опрали од претходника.

Амабасада Сједињених Америчких Држава у Приштини објавила је у четвртак на свом сајту упозорење америчким држављанима да током летне сезоне на Косову остају повишене мере безбедности због "актуелне претње које представљају транснационалне терористичке организације и појединици који заговарају екстремистичке идеологије"...
Баш тим поводом, Владимир Путин рече: "Праштање терористима је на Богу, а на мени је да их њему пошаљем".

Музички уредник: Ненад Камиџорац

Писци текста: Александар Стојадиновић и Зоран Николић Зозон

број коментара 0 Пошаљи коментар