Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

У филијали Ужице Националне службе за запошљавање уручени су уговори корисницима програма самозапошљавања и стручне праксе. Интересовање за мере активне политике запошљавања превазишло је очекивања, па се размишља о повећању новчаних давања за неке од субвенција.

У Босилеграду се одржава Међународни фестивал фолклора ''Краиште пева и игра''.

Колега Милан Биговић извештава са Светског првенства у ватерполу из руског града Казања пред утакмици коју наша репрезентација игра против репрезентације Јапана.

Водимо вас и на нишки аеродром ''Константин Велики''. Повод за ту посету је податак да се број путника који користи ту ваздушну луку, у овој години  знатно увећао у односу  на исти период прошле године.

Викимедија Србије и Википедија на спрпском језику су у сарадњи са Заводом за заштиту природе Србије, организовале конкурс ''Вики воли Земљу''. Циљ тог фото конкурса је прикупљање фотографија заштићених природних добара, као део ширег, међународног такмичења. Данас ће бити проглашен победник, а наша гошћа је тим поводом Ивана Гусларевић из Викимедије.

Доделом кључа града Зајечара "Роконачелнику"  Ненаду Милосављевићу, познатијем као Неша Галија и уручивањем награде "Костадин Костадиновић - Чауш" музичару и новинару Владимиру Јанковићу - Џету, данас почиње 49. Гитаријада у Зајечару.

Са Вама - Марко Милојевић.

 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 29. јул 2015, 08:26) - anonymous [нерегистровани]

Devojke, slušajte, Marka i Čedu

Na primer ti momci ni jednom za tri sata ne pomenu reč lepo,a vama, svima, posebna Aleksandri i Elizabeti, lepo je, baš je lepo, kako reče jednom Mirjana, za nešto što je bilo dobro i korisno.
Slušajte i učite i od mlađih se to može

Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]