Таласање - Шетња

Ове среде шетамо кроз лавиринт прописа који уређују пословање приватних предузетника, у нади да ћемо пронаћи одговор на питање - Како најлакше и најјефтиније покренути сопствени бизнис? Емисију настављамо шетњом кроз Београд, а чућемо шта је то ново што чека госте главног града у туристичкој сезони која, када је градски туризам у питању, почиње већ са првим данима пролећа.

Прва тема биће привлачна свима који размишљају приватном бизнису, јер ћемо чути како избећи плаћање високих пореза, да ли је неопходно да свака фирма има посебне просторије, раднике и печат, како покренути бизнис са 50 динара, можете ли сами водити књиге и како почети посао без угрожавања личне имовине. Наш саговорник је власник књиговодствене агенције и порески саветник Милан Трбојевић.

Затим ћемо се посветити све озбиљнијем задатку одржавања добре репутације коју Београд има међу туристима из целог света. Наш град свакодневно добија похвале у медијима, првенствено у Европи, а Туристичка организација Београда у складу са тим труди се да из године у годину подигне ниво услуга и квалитет комуникације са гостима. Разговараћемо са представницом ТОБ-а, Весном Нађ.

Емисију води Ненад Милитаревић. 

Радио Београд 1, 10.05 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Таласање Таласање

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]