Читај ми!

Suviše mračna za milijardu dolara?

Potrošio je milijardu dolara za „vilu“ od 174 metra visine, a sada ne želi da živi u njoj jer ujutru nema dovoljno sunca, što nikako nije u skladu sa vastu šastrom, indijskom verzijom feng šuija. Najbogatiji Indijac je jednostavno sujeveran čovek i ne želi da ga zadesi nesreća.

Ružnjikava višespratna vila (koja neodoljivo podseća na zgradu) koju je za sebe i svoju mnogobrojnu porodicu izgradio Mukeš Ambani, najbogatiji Indijac (29 milijardi dolara), zvrji prazna i to zbog sujeverja!

A luksuzna građevina, koja sa svojih 174 metra visine i neobičnim eksterijerom dominira Mumbajem, koštala ga je milijardu dolara!

Najskuplji dom na svetu je potpuno funkcionalan i uređen, međutim nije u skladu sa vastu šastrom, indijskom verzijom feng šuija.

Naime, za zdrav život je potrebno jutarnje sunce, i tu, uveren je Ambani, leži problem - 27-spratnica nema dovoljno prozora koji gledaju ka istoku!

U strahu da im se zbog toga nešto ne desi, predsednik upravnog odbora i generalni direktor indijskog konglomerata "Reliance Industries" i njegova porodica ne usuđuju se da prespavaju u njoj, već ponekada tamo provedu ceo dan.

„Muka" ih je naterala da ostanu da žive u luksuznoj zgradi koja ima svega 14 spratova.