„MekEkser“

Ljubav Šveđanina Jusufa Bersila prema „Mekdonaldsovoj“ hrani nedavno se pretvorila u strah od svih vrsta brze hrane kada je u njihovom restoranu u Hisingenu zagrizao ekser od dva santimetra.

Poseta "Mekdonaldsovom" restoranu u Hisingenu nadomak Geteborga, pretvorila se u bolno iskustvo za 47-godišnjeg Jusufa Bersila, stanovnika drugog po veličini švedskog grada. 

U kupljenom hamburgeru, već pri prvom zalogaju, zagrizao je ekser dužine dva santimetra koji mu se zabio u desni!

Prvih par sekundi nije mogao da shvati šta mu se dogodilo. "Bol je bio neverovatan", izjavio je Bersil, a preneo švedski sajt na engleskom "Lokal".

Kada se malo pribrao, pažljivo je izvadio predmet iz usta. Još više se šokirao kad je video da se radi o metalnom ekseru od dva santimetra.

"Zaglavio se između zuba i desni. Uspeo sam da ga izvučem, ali sam onda povratio. Šta bi bilo da je jedno od moje dece dobilo ovaj hamburger umesto mene?", pita se užasnuti otac.

Aleks Gustavson, menadžer "Mekdonaldsovog" restorana u "Stigs" centru, nije mogao da objasni na koji način se ekser našao u hrani.

"Videli smo sve što se dogodilo. Pokrenuli smo istragu i obavestili naše snabdevače, i jedino možemo da se izvinimo", rekao je menadžer.

Incident je kod Jusufa izazvao strah od brze hrane. "Od danas burgere pravim sam, kod kuće."

Sajt "Lokal" ne piše da li će ih tužiti. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво