Mislio da je duhovit, pa snimio kako baca frižider

Mladi Španac snimio je i na društvenim mrežama podelio kako se podsmeva „recikliranju“ i baca stari frižider sa litice u provaliju. Ova nesmotrenost ga je koštala 45.000 evra, gubitka posla, a frižider je morao sam da izvuče iz provalije.

Pošto je video-snimak podeljen na mrežama doživeo veliku popularnost, Seprona, odeljenje za zaštitu životne sredine pri Civilnoj zaštiti u Španiji, pronašao je počinioca zahvaljujući registarskoj tablici na kombiju koja je bila jasno vidljiva.

Kombi je bio registrovan na kompaniju u Almeriji koja se bavi čišćenjem i odvoženjem otpada i oni su počinioca odmah otpustili.

Osim toga, morao je da plati kaznu od 45.000 evra, a zatim mu je naređeno da se vrati na lice mesta, izvadi frižider i odloži ga na odgovarajući način.

Policija je kasnije objavila i video-snimak dvojice momaka koji s teškom mukom pokušavaju da izvuku frižider uz strmu padinu do puta.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво