Automobili Berta Rejnoldsa na aukciji

Zbirka automobila pokojnog američkog glumca Berta Rejnoldsa biće prodata na aukciji u Las Vegasu, koja je zakazana za 29. septembar, prenose američki mediji.

Aukcija će biti prenošena uživo na kanalu Diskaveri, a na prodaju je ponuđen „pontijak fajerbird trans Am“ iz 1978. godine, što je replika vozila koje je Rejnolds vozio u filmu Smokey and the Bandit, kao i automobil „trans Am“ iz filma Huper.

Ljubitelji automobila moći će da ponude otkup i za kamionet „ševrolet R30“ iz 1987, a očekuje se da svi automobili na ukciji dostignu ukupnu sumu od milion dolara.

Glumac Bert Rejnolds je umro 6. septembra u 83. godini. Sahranjen je na Floridi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво