Преминуо Берт Рејнолдс

Велика звезда Холивуда Берт Рејнолдс преминуо је у 83. години. Глумац, који је током каријере покушавао да се једнако забавља на филму и у приватном животу, преминуо је од срчаног удара, рекао је његов агент Тод Елснер.

Филмска каријера Берта Рејнолдса почела је 1970. године у филму Луиса Метлока Deliverence од када се појавио у још око 200 наслова, укључујући култне Трку кенонбол и Смоки и бандит.

Рејнолдс је 1996. године номинован и за Оскара за најбољу споредну улогу у филму Буги најтс, али је награда отишла у руке једнако сјајном Робину Вилијемсу за филм Добри Вил Хантинг.

Био је познат по томе што је у филмовима често одбијао да га мењају дублери или каскадери, а недавно је у мемоарима написао да је забаву често претпостављао добрим сценаријима.

„После сам то покушао да исправим, али је било прекасно. Нико није желео да ми да шансу“, написао је глумац у мемоарима који су из штампе изашли прошле године.

Партнерке у филмовима често су му биле највеће звезде тих времена, попут Џули Ендрјуз, Голди Хон, Доли Партон и Кендис Берген.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво