Rođendan osnivača Severne Koreje prošao bez oružja

Proslava rođendana osnivača dinastije Kim, Kim Il Sunga, prošla je bez uobičajene demonstracije sile i prikaza oružja.

Рођендан оснивача Северне Кореје прошао без оружја Рођендан оснивача Северне Кореје прошао без оружја

Festival pod nazivom Dan Sunca, posvećen osnivaču Severne Koreje, održan je 15. aprila, a do prošle godine uobičajeno je bilo videti najnovije balističke rakete, koje su izazivale međunarodnu tenziju, navodi Rojters.

Ovogodišnji festival, kako navodi novinska agencija sa sedištem u Londonu, prošao je u duhu pomirenja koji sevenokorejski lider Kim Džong Un želi da pošalje uoči sastanka sa liderima Južne Koreje i SAD.

Na fotografijama koje su objavili državni mediji vide se Kim i njegova supruga kako aplaudiraju i poziraju sa plesačima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво