Avion u srcu uragana

Dok američke vlasti u saveznim državama Džordžija, Florida i Severna Karolina, gde je proglašeno vanredno stanje, evakuišu građane zbog opasnosti od razornog uragana „Metju“, neki ljudi, tragajući za uzbuđenjima, našli su se u srcu uragana.

„Lovci“ na uragane "NOAA Hurricane Hunters" objavili su na Tviteru snimak iz kokpita aviona, u trenucima dok je bio u samom centru uragana „Metju“.

Agencija AFP navodi da se uragan „obrušio“ na Floridu sa udarima vetra od 130 kilometara na čas i sa olujnim udarima, zbog čega su vatrogasne službe Dejton Biča proglasile policijski čas, koji će biti na snazi do subote.

Američki Nacionalni centar za uragane saopštio je da je „Metju“ postao „izuzetno opasan“, sa vetrovima jačine i do 220 kilometara na čas, dok je danas prolazio kroz severozapad Bahama na putu ka obali Floride.

Iako je još prerano predvideti gde bi u SAD „Metju“, čiji snimci deluju monstruozno, mogao da nanese najviše štete, Nacionalni centar za uragane upozorava da bi on mogao da zahvati obalu Atlantika, od juga Floride preko Džordžije do Južne Karoline.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво