Читај ми!

Okršaj ekstremnih sportista ispod „Gazele“

Ispod beogradskog mosta „Gazela“ oko 80 ekstremnih sportista odmerilo je snage u vožnji rolera, skejta i bicikla tokom osmog Međunarodnog festivala ekstremnih sportova „Pobednik Beograda“.

Na festivalu je učestvovalo oko 80 takmičara, a za razliku od prethodnih godina kada je uglavnom organizovan u Skejt parku, ove godine organizatori su se odlučili da manifestaciju presele na znatno urbaniju lokaciju, prenosi Tanjug.

„Festival je u početku organizovan na ulici i u Skejt parku, a sada smo konačno našli mesto gde možemo da se takmičimo u znatno urbanijoj sredini. Takmičari mogu da se oprobaju u tri discipline, a to su 'fristajl' vožnja skejtborda, rolera i BMX-a. Utisci ljudi su veoma pozitivni i sigurno najbolji događaj u Srbiji što se tiče ekstremnih sportova“, rekao je Slaviša Živković organizator „Pobednika Beograda“ i jedan od najboljih srpskih vozača rolera.

U jakoj konkureniciji takmičara iz Evrope i regiona u kategoriji skejtbordinga prvo mesto podelili su Marsel Riger (Austrija) i Stefan Radić (Novi Sad), u rolerblejdingu prvo mestu podelili su Kris Silađi (Mađarska) i Slaviša Živković (Beograd). Najbolji u 'fristajl' vožnji BMX-om bili su Hristo Ilijev (Bugarska) i Tomislav Radić (Hrvatska).

Zaljubljenici u ekstremne sportove su prvi put ove godine imali priliku da pre glavnog nadmetanja učestvuju u Instagram takmičenju za najbolji video-klip u trajanju do 15 sekundi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво