Читај ми!

„Čelendžer 2“ vs „tojota jaris“ – 1:0

Bilo da ste novajlija ili iskusan vozač, prilično dobro pravilo je da se ne zaustavljate ispred kolone tenkova.

Baš to se desilo 18-godišnjoj devojci koja je „tojotom jaris“ izletela ispred kolone britanskih tenkova u nemačkom okrugu Lipe.

Lokalna policija navela je u izveštaju da je devojka iz nepoznatog razloga izletela ispred tenkovske kolone, koja je saobraćala na obilaznici koju često koristi vojska zato što je put ojačan da može da izdrži tešku mehanizaciju.

Vozač tenka, 24-godišnji Britanac, nije uspeo da „čelendžer 2“ zaustavi na vreme. I onda se desilo ono što se uvek dogodi kada objekat od 62 tone naleti na objekat od jedne tone.

Srećom, devojka za volanom automobila prošla je bez povreda, a vojnici su je vrlo brzo izvadili iz vozila. Četvorotočkaš je pretrpeo štetu od 12.000 evra.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара