Читај ми!

Šta se desi kad na internetu molite za pomoć?

Budite pažljivi ako na internetu javno molite za pomoć jer biste zapravo mogli doslovno dobiti ono što ste tražili.

Slična stvar se desila holandskom blogeru Sidu Frisjesu koji je za vreme godišnjeg odmora posetio Pariz i kao i gotovo svi turisti slikao se ispred čuvene Ajfelove kule.

Budući da nije uspeo da odgovori popularnom trendu fotografisanja sa poznatim građevinama koje uključuju različite optičke varke, bloger je zatražio pomoć internet zajednice.

„Može li neko pomoću Fotošopa namesti da Ajfelova kula bude ispod mog prsta?“, napisao je Frisjes na stranici 4chan.

„Stručnjaci“ za Fotošop su to, pretpostavljate, jedva dočekali. Napravili su niz veoma zabavnih fotografija koje su se vrlo brzo proširile po čitavom internetu.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво