Probajte ćevape bez mesa na Novogodišnjem vege festivalu

U prostoru beogradskog Javnog akvarijuma i tropikarijuma, 21. decembra, održaće se Novogodišnji vege festival. Posetioci će imati priliku da probaju ukusne vege ćevape, kupe kozmetiku koja nije testirana na životinjama, zaslade se vege kolačima, odaberu lep ceger kao novogodišnji poklon.

Ideja i cilj jedinstvenog festivala u Javnom akvarijumu i tropikarijumu je okupljanje onih koji žele da nauče više o dobrobitima biljne ishrane, kako bi razmenjivali svoja iskustva, kao i ljubitelje životinja i vege načina života.

Jedan od ciljeva festivala je i prikupljanje sredstava koja će se utrošiti na hranu i na sterilizaciju za njuške kojima je to najpotrebnije.

Iz Fenrir ambulante poručuju da će biti tu za sva pitanja posetilaca. Spremaće vegansku hranu koja će biti prodavana na bazi donacija od čijeg prihoda će biti obezbeđene sterilizacije za ulične pse.

Od svake prodate karte deo sredstava biće odvojen za kupovinu hrane za štićenike udruženja „Alfa“. 

Edukativni deo festivala će se odigrati u našem bioskopu, a gosti festivala su Matija Blješković, predavač i govornik na teme o celovitoj biljnoj ishrani, zatim Olga Ličina, doktor medicine i klinički nutricionista i Milica Čalija TEDx govornica i aktivistkinja.

Novogodišnji vege festival održaće se u Javnom akvarijumu i tropikarijumu 21. decembra od 12 do 21 čas.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво