Kvantna medicina: dostignuća moderne fizike u službi zdravlja

Dijagnoza bez štetnih zračenja i drugih negativnih efekta uz davanje terapije koja nema negativnih posledica za organizam pacijenata – jedan je od opisa kvantne medicine, koja koristi dostignuća i razvoj moderne fizike. Kvantna medicina nije integrisana u domaći sistem zdravstva, ali je pristupačna, navode stručnjaci.

„Razvoj moderne fizike je doveo do saznanja da je suština života i svega što nas okružuje – energija. Upravo na korigovanju tih energetskih tokova, se zasniva kvantna medicina. Svaka ćelija je elektromagnetna jedinica koja emituje elektromagnetne talase kao posledica biohemijskih procesa u organizmu. Kada se poremeti elektromagnetno polje, poremete se i biohemijski procesi i to je put za nastanak bolesti“, objasnio je doktor Vladimir Sinicki, radiolog i specijalista kvantne medicine, gostujući u Beogradskoj hronici. 

Doktor Sinicki dodaje da je trenutno najmoćniji aparat iz oblasti kvantne medicine, biorezonantni skener pomoću koga se mogu videti i predispozicije za razvoj bolesti što može uticati na sprečavanje oboljenja.

Sinicki je, govoreći o prednostima kvantne medicine, kaže da je cilj da se pacijentu pomogne na sve moguće načine, jer se neretko desi da se u lečenju naiđe na „zid“, i dodaje da stručnjaka iz oblasti kvantne medicine, koja je posebno razvojena u Rusiji, ima sve više.

„Ako procenimo posle pregleda da je za pacijenta najbolje da koristi lekove, mi ćemo ga lečiti lekovima. Ako postoji mogućnost da ga izlečimo mikrorezonantnom terapijom to je mnogo bolje za njega, jer će u seriji od 12 dana da prevaziđe bolest, da se izleči i da više ne razmišlja o tome. Problem s lekovima je što se često piju do kraja života“,  rekao je Sinicki i naglasio da terapija iz oblasti kvantne medicine može da se koristi u skoro svim granama medicine i da daje izuzetne rezultate u lečenju glavobolja, gastritisa, alergija, čira na želucu, dvanaestopalačnom crevu...

Kvantna medicina nije integrisana u domaći zdravstveni sistem. U svetu je kvantna medicina skupa, za mnoge i privilegija. Doktor Sinicki međutim navodi, da primena metoda koje nudi kvantna medicina u Srbiji – nije skupa.

broj komentara 5 pošalji komentar
(petak, 16. avg 2019, 13:06) - anonymous [neregistrovani]

Pseudonauka i prevara

U rangu sa homeoterapijom i nadrilekarstvom. Nemojte bacati pare i ugrozavati dodatno svoje zdravlje.

(petak, 16. avg 2019, 12:37) - anonymous [neregistrovani]

Kvantna prevara

Niti je sve energija niti u telu postoje energetski tokovi.

(četvrtak, 15. avg 2019, 07:37) - anonymousjasamza [neregistrovani]

Podrška kvantnoj medicini

Odlična dijagnostika. Šteta što kod nas nije priznata. 1500 dinara jedna terapija. Verujte nije skupo. Kad jedan fizioterapeut ili maser naplaćuju toliko svoje usluge...

(ponedeljak, 24. jun 2019, 20:57) - Marko [neregistrovani]

koliko to nije skupo?

Verujem da je to odlicna metoda za dijagnozu i to svako treba da uradi. Ali te terapije...12 dana.Nije to nama malo.

(četvrtak, 13. jun 2019, 20:04) - anonymous [neregistrovani]

Nije skupa?

To je samo po sebi dovoljno da ne bude prihvaćena u današnjem ustrojstvu sveta.