Kako je isparila „tečna hrabrost“

Britanski pevač Robi Vilijams bio je dugogodišnji obožavalac Kajli Minog, zbog čega je bio preterano nervozan kada su zajedno snimali spot za duet "Kids". Da bi se ohrabrio, pevač je „drmnuo koju“, ali mu se to „obilo o glavu“ jer je počeo nekontrolisano da se smeje u trenutku kada je Australijanka ostala skoro potpuno naga.

Iskustvo Robija Vilijamsa još jednom potvrđuje da hrabrost dobijena ispijanjem alkohola vrlo lako može da ima negativne posledice.

Pevač je novi primer otkrio u svojim memoarima "You Know Me" (Znaš me), u kojima je pisao o incidentu koji se dogodio tokom snimanja spota za pesmu "Kids", duet Vilijamsa i Kajli Minog.

U knjizi u kojoj govori o svojoj pevačkoj karijeri, dugoj 20 godina, Vilijams objašnjava da je pre snimanja spota dugo bio obožavalac australijske pevačice, pa čak da je bio i pomalo zaljubljen u nju od kada ju je osamdesetih gledao u popularnoj TV seriji „Komšije".

Ipak, to što ju je dugi niz godina obožavao izdaleka onemogućilo je Robija Vilijamsa da se u Kajlinom prisustvu ponaša prirodno.

Umesto toga, kako piše pevač, tokom snimanja spota 2000. godine u njemu je „proradio" tinejdžer.

„Nisam mogao da shvatim zašto je moja uobičajena duhovitost 'zakazala' i zašto nisam bio u stanju da pokažem svoju pravu ličnost", napisao je Vilijams u knjizi "You Know Me".

„Da bih skupio bar malo hrabrosti počeo sam da pijem žestoko piće 'Drembjui', ali nisam mogao ni da zamislim koliko će mi se to 'obiti o glavu'", priseća se pevač.

Prelomni trenutak se desio tokom snimanja „vruće" scene, za koju Vilijams nije ni znao da je u planu, a tokom koje je atraktivna Australijanka skinula svu odeću, i ostala samo u minijaturnom komadu donjeg veša.

„Ja sam tada neočekivano prasnuo u smeh, što se njoj nimalo nije dopalo", priznao je pevač.

„Možda sam je čak i uvredio, jer se sigurno u tom trenutku osećala vrlo ranjivo, skoro naga na setu."

„U tom trenutku iščezla je svaka šansa da naš odnos postane nešto osim profesionalne saradnje. Možda njoj i nije problem da bude bez odeće, ali svakako joj nije prijalo da joj se tada smeje neki idiot iz Stouka."

U knjizi, čiji je koautor britanski pisac (i muzički novinar) Kris Hit, Vilijams priznaje da ga je od tada bilo previše sramota da bi govorio o ovom incidentu.

Ipak, kako je dodao pevač, nada se da bi pisanje o tome moglo da posluži kao neka vrsta izvinjenja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво