Noć u pritvoru zbog „tankih živaca“

Rasel Brend je sa verenicom Kejti Peri ulazio na aerodrom kada ih okružila grupa paparaca. Engleski glumac izgubio je živce i nasrnuo na jednog fotografa, zbog čega je proveo noć u pritvoru, a pušten je tek kada je platio 20.000 dolara kaucije.

Britanski komičar Rasel Brend uhapšen je na aerodromu u Los Anđelesu posle sukoba sa fotografom.

Kako su izvestili predstavnici policije, tridesetpetogodišnji glumac je priveden i protiv njega je podignuta prekršajna prijava zbog nanošenja povreda.

Brend je pušten posle noći provedene u pritvoru nakon što je platio 20.000 dolara kaucije, objasnila je portparolka policije Belinda Netls.

Napadnuti neimenovani paparaco je izvršio građansko hapšenje, otkrila je Netlsova, a suđenje je zakazano za 15. oktobar.

Vesti o incidentu prvo su se pojavile na sajtu TMZ, na kojem je postavljen i snimak sukoba koji se dogodio kada su glumca filma „Samo ga dovedi" i njegovu verenicu, pevačicu Kejti Peri, okružili paparaci dok su ulazili na terminal pet losanđeleskog aerodroma.

Brendov predstavnik za medije nije želeo da komentariše događaje, ali se ipak oglasila Kejti Peri, koja je podržala svog verenika.

Američka pevačica je na svom nalogu na Tviteru napisala da ju je Brend samo branio od nasrtljivog fotografa.

„Ako neko pređe granicu i pokuša da fotgrafiše ispod moje haljine, onda je normalno da će moj verenik da reaguje", napisala je Peri.

Komičar je u Engleskoj od ranije ozloglašen zbog korišćenja droge i „ludih" noćnih izlazaka, a već je bio na lečenju zavisnosti od droge i seksa.

O svojoj burnoj prošlosti Brend je već govorio u memoarima izdatim 2007. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво