Pomama za Bijonsinom „vrelinom“

Za samo mesec dana, parfem "Heat" popularne pevačice Bijonse Nouls doneo prihod od tri miliona dolara. Kada je diva lično promovisala parfem u Njujorku, u toku jednog dana prodato čak 72.000 bočica.

Parfem američke pevačice Bijonse Nouls "Heat" (Vrelina), koji je u prodaji od prošlog meseca u lancu velikih tržnih centara „Mejsi", izazvao je ogromnu potražnju.

Ne samo da je parfem slavne pevačice postao najprodavaniji brend u „Mejsiju", već je za samo mesec dana doneo prihod od čak tri miliona dolara.

Čak 72.000 bočica parfema prodato je u jednom danu, kada je Bijonse lično promovisala proizvod u Njujorku, navodi se u modnom magazinu "Women's Wear Daily" (poznatog i kao „Biblija mode").

Miris je kombinacija magnolije, nerolija (ulje dobijeno iz cvetova gorke narandže), crvene vanile, orhideje i breskve, a dizajnirali su ga Klod Dir i Olivije Gijotin.

Naziv parfema "Heat", prema rečima slavne pevačice, u skladu je sa temama koje su prisutne tokom njenih nastupa.

„Na više koncerata koristili smo vatru, pa nam se činilo logičnim da tako nazovemo proizvod. Isto tako, crvena i zlatna su među bojama koje najviše volim, pa smo zamislili bočicu koja bi izgledala kao vatra."

„Obožavam 'starinske' bočice, a moja majka je čak imala i zbirku. Istovremeno, htela sam i pakovanje koje će izgledati moderno. Želela sam kombinaciju vanvremenskog i aktuelnog, a čini mi se da je bočica upravo takva", zaključila je Bijonse.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво