Prvi put zajedno na filmu

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova partnerka Vanesa Paradi prvi put će zajedno glumiti. U filmu „Moj Američki ljubavnik“ francuska glumica i pevačica igraće književnicu Simon de Bovoar, a Dep njenog ljubavnika, pisca Nelsona Algrena.

Džoni Dep i Vanesa Paradi, koji su u vezi od 1998. godine, prvi put će sarađivati i profesionalno i to u filmu „Moj američki ljubavnik".

„Projekat je u pripremi. Vanesa će glumiti francusku feministkinju Simon de Bovoar, a ja njenog ljubavnika Nelsona Algrena koji je pravi mačo", objasnio je Dep, a prenosi švajcarski list „Blik".

Simon de Bovoar je francuska spisateljica i filozof poznata po eseju „Drug(ačij)i pol", analizi potlačenosti žena i feminizmu, kao i po otvorenoj vezi sa filozofom egzistencijalizma Žan-Polom Sartrom.

Tokom 1949. godine, Simon de Bovoar je sa američkim piscem Algrenom putovala Južnom Amerikom.

Džoni Dep, koji sa Vanesom Paradi ima dvoje dece: desetogodišnju ćerku Lili Rouz i sedmogodišnjeg sina Džeka trenutno snima film 'The Tourist' sa Anđelinom Džoli i priznaje da je „impresioniran" njenim talentom.

„Ona je prijatna žena. Svemu što radi prilazi ozbiljno. Baš me je impresionirala i jako sam uzbuđen zbog naše saradnje", rekao je Dep.

Čuveni holivudski glumac govorio je i o ulozi u četvrtom nastavku „Pirata sa Kariba".

„Obožavam da glumim kapetana Džeka. Film će biti drugačiji od prva tri nastavka koji su imali komplikovane sporedne zaplete i koji su publiku dovodili u zabunu, a ponekad čak i mene", najavio je poznati glumac uz opasku da će sledeći nastavak biti izuzetno zabavan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво