Restoran „kod očajne domaćice"

Zvezda serije „Očajne domaćice", Eva Longorija Parker, otvorila je restoran u Las Vegasu, specijalizovan za latinoameričke mesne specijalitete. Za razliku od većine holivudskih zvezda, popularna glumica priznaje da obožava meso.

Američka glumica Eva Longorija Parker kaže da obožava meksičku hranu i jede je kad god joj se pruži prilika.

„Gde god ima meksičke hrane, budite sigurni da ću je ja jesti", rekla je zvezda serije „Očajne domaćice" magazinu „Pipl" prilikom otvaranja njenog restorana „Beso" (Poljubac) u Las Vegasu.

„Mene ne privlači čokolada, nisam ja za slatkiše. Ja volim meso", navela je glumica i precizirala da je hrana jedan od razloga što ona i njen suprug, zvezda košarkaške NBA lige Toni Parker, često idu u Las Vegas.

Eva Longorija Parker (34) napominje i da je veoma aktivno učestvovala u uređenju svog restorana, specijalizovanog za latinoameričke mesne specijalitete.

Mešala se, kako kaže, u sve, od dekora, preko uniformi osoblja do recepata.

„Volim da je sve po mojom kontrolom", zaključila je popularna glumica.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво