Leonida i Nole: Ovo je Sparta, drugi deo

Kralj Njujorka i kralj Sparte, Novak Đoković i Džerard Batler proslavili su još jednu pobedu srpskog tenisera na „Ju-Es openu“ uz čuvenu repliku iz filma „300“.

Najbolji srpski teniser treći put podigao je pobednički trofej na „Ju-Es openu“. Takođe, Novak je drugi put zajedno sa glumcem Džerardom Batlerom proslavio trijumf u Njujorku na „spartanski način“.

Batler je svetsku slavu stekao igrajući kralja Sparte, a najpoznatija replika iz filma „300“ je kada Leonida uzvikne: "This is Sparta!" (Ovo je Sparta) poslavši glasnika Persijanaca u mračne dubine jame.

Kao i pre tri godine, britanski glumac sačekao je pobednika ispred svlačionice i opet su, držeći pehar, kraljevi zajedno poručili da su u Sparti.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 11. sep 2018, 03:40)
anonymous [neregistrovani]

bahatost???

Pa Nole i Gerard ovo vec rade godinama...

(ponedeljak, 10. sep 2018, 17:16)
Vojko [neregistrovani]

Sramota od publike

Publika koja nije u stanju odlično izveden udarac ili akciju nagraditi pljeskom ne zasluzuje ovakav turnir.Možeš ti voljeti i simpatizirati koga hočeš,ali ako igrač izvede odličan servis ,forhen i bechend ili izmjenu udaraca ,tada publika mora biti objektibvna i to pljeskom priznati.Nažalost njujorška publika u većinii nije bla na tom nivou.Zato usklik koji su izveli glumac i Djoković,mislim da je upućen prvenstveno nekorektnoj publici,koja je to i zaslužila.Slicno su se ponjeli i prema Japanki,dok ih nije upozorila Serena.

(ponedeljak, 10. sep 2018, 12:56)
anonymous [neregistrovani]

E bas je tako i bilo

Novak sam protiv svih. Nekad Sparta danas Srbija. Em vrucina i sparina tokom celog turnira, na kraju kisa i rashladjenje, te dobacivanje iz publike, nekultura pojedinih amerikanaca, bucni argentinski navijaci kao na fudbalskoj utakmici...

(ponedeljak, 10. sep 2018, 12:27)
anonymous [neregistrovani]

Ma kako da ne...

Narod koji pati ovde u Srbiji, ne mora da gleda ovo!
Ovo je toliko poražavajuće, da nemam reči.
Bahaćenje je užas!

(ponedeljak, 10. sep 2018, 11:16)
Dragoljub [neregistrovani]

Malo neukusno ili ?

Scena iz filma "300" u kojem on sutira glasnika Persije u bunar i pritom vice "This is Sparta", je toliko surova da bi Del Potro mogao da se uvredi ako pogresno shvati da se na njega mislilo kao i da je bas on taj "Persijski glasnik" sutnut u bunar!?
Vec ga je Nole srozao time sto ga je onako uplakanog tesio kao " OK, dobro zao mi je necu vise (hahaha)"?