Vojvotkinje na Vimbldonu

Megan Markl se prvi put kao vojvotkinja pojavila na Vimbldonu. Supruga princa Harija je u društvu vojvotkinje od Kembridža Kejt, a pratila je polufinalni meč Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Војвоткиње на Вимблдону Војвоткиње на Вимблдону

Vojvotkinja Kejt je za polufinalni meč na teniskom turniru u Vimbldonu odabrala haljinu dizajnerke Dženi Pakam, dok se Megan odlučila za odevnu kombinaciju modne kuće „Ralf Loren“.

Poznato je da supruga princa Vilijama mnogo voli tenis, ali ove godine nije prisustvovala mečevima na Vimbldonu zbog rođenja sina.

Megan je pre dve godine na Vimbldonu dva puta gledala mečeve svoje prijateljice Serene Vilijams koja je bila među zvanicama na njenom venčanju. U tom periodu javnosti nije bilo poznato da se Markl viđa s princom Harijem.

Ovo je prvi put da su Vojvotkinje Kejt i Megan izašle bez supruga, prenose mediji u Londonu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи