Kolege se opraštaju od Avićija

Vest o smrti mladog di-džeja i producenta Avićija zatekla je njegove obožavaoce, ali i prijatelje, kolege i saradnike koji se na društvenim mrežama opraštaju od 28-godišnjeg Šveđanina.

Tim Bergling, poznatiji kao Avići, preminuo je 20. aprila u Omanu u 29. godini. Iznenadan odlazak mladog di-džeja potresao je svet muzike.

„Nešto zaista strašno se desilo. Izgubili smo prijatelja tako divnog srca i život je izgubio neverovatno talentovanog muzičara. Hvala ti za tvoje prelepe melodije, vreme koje smo proveli u studiju, što smo nastupali zajedno kao di-džejevi ili uživali u životu kao prijatelji“, napisao je na Tviteru Dejvid Geta koji je sa Avićijem često radio.  

Madona je takođe sarađivala sa Avićijem i u poruci na Tviteru ispod zajedničke fotografije napisala je: „To je tako tužno... Tragično. Zbogom, dragi Time. Otišao si prerano“.  

„Užasne vesti o Avićiju, prelepa duša, strasna i izuzetno talentovana sa još mnogo toga što je trebalo da uradi. Moje srce je uz njegovu porodicu. Bog te blagoslovio, Time“ naveo je di-džej Kalvin Haris.  

Di-džej Tijesto kaže da reči ne mogu da opišu kako se sada oseća i da će mu „njegov brat“ nedostajati.  

„Voleo bih da posvetim malo vremena da odam poštu čoveku koji je zaista otvorio moje oči ka tome kako bi produkcija jednog dana mogla da zvuči“, napisao je muzičar Čarli Put.  

„Time, ne mogu da verujem šta sam upravo čuo, otišao si prerano. Nema reči kojima bih mogao da opišem kako se osećam. Zahvalan sam na svim divnim momentima koje smo proveli zajedno i zahvalan zbog svih stvari koje sam imao priliku da naučim od tebe. Nedostajaćeš svetu. Počivaj u miru, Avići“, napisao je muzičar Niki Romero ispod fotografije na kojoj su on, Dejvid Geta i Avići.  

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво