Klaudija Šifer kao modni kreator?

Jedna od najpoznatijih manekenki u proteklih dvadesetak godina, Nemica Klaudija Šifer razmišlja o povratku u svet mode, ali kao kreator.

Supermodel Klaudija Šifer razmišlja o povratku u svet mode, poput svojih koleginica El Makferson, Sidni Kroford i Kejt Mos.

Moguće je da će Klaudija Šifer početi da kreira sopstvenu kolekciju.

„Imala sam toliko ponuda poslednjih 20 godina, ali nijedna nije bila u pravom trenutku", rekla je nemačka manekenka britanskom „Dejli telegrafu".

„Sada bih razmišljala o tome, ali to bi morala da bude prava stvar. To bi morala da bude odeća koju bih ja volela da nosim", navela je 39-godišnja Klaudija Šifer i precizirala da ipak nema nameru da se vrati na modnu pistu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво