Stiven Tajler o prekidu turneje: Nisam imao srčani niti moždani udar

Frontmen američkog rok benda „Aerosmit“ Stiven Tajler, zbog čijih je zdravstvenih problema bend nedavno prekinuo turneju po Južnoj Americi, izjavio je da nije imao ni srčani ni moždani udar.

Tajler (69) je naveo da mu je žao što je skratio turneju, ali je morao da se podvrgne zdravstvenoj proceduri, koju je samo njegov lekar u SAD mogao da izvede, preneo je AP, pozivajući se na saopštenje objavljeno na sajtu benda.

„Aerosmit“ je objavio prošle nedelje da je prekinuo turneju po Južnoj Americi, jer je Tajler morao da se vrati u SAD zbog „neočekivanih zdravstvenih problema“.

U poruci na Tviteru, Tajler nije precizirao o kojim se zdravstvenim problemima radi, ali je poručio svojim fanovima da ne brinu i da se ne nalazi u stanju koje je opasno po život, ali da mora hitno da se time pozabavi, odmori i dobije zdravstvenu pomoć.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво