Meril Strip: Karl Lagerfeld mi je upropastio dodelu Oskara

Glumica Meril Strip kaže da joj je kreativni direktor „Šanela“ Karl Lagerfeld upropastio predstojeću, 89. dodelu Oskara, jer je izneo lažne tvrdnje da uzima novac od dizajnera čije kreacije ponese na crvenim tepisima.

Stripova je odgovorila na Lagerfeldove tvrdnje da se glumica predomislila i odlučila da ne nosi „Šanelovu“ haljinu na večerašnjoj dodeli Oskara, jer ta modna kuća nikada ne plaća zvezdama da nose njihove modele.

Lagerfeld je ranije istakao da se Meril, ipak, odlučila za haljinu drugog dizajnera – iako je prvobitno trebalo da ponese „Šanelov“ model – jer će za to bila plaćena.

„Priča je odjeknula svugde u svetu i nastavlja da skreće pažnju sa dodele Oskara. Reč je o meni važnom događaju, jer sam nominovana 20. put. Ova priča skreće pažnju medija, mojih kolega i publike“, navodi 67-godišnja glumica u zvaničnoj izjavi, prenosi Rojters.

Poštovana glumica nominovana je u kategoriji za najbolju glumicu za ulogu u ostvarenju Florens.

Stripova je čak odbila Lagerfeldovo izvinjenje, koji je naposletku naveo da je pogrešno razumeo čitavu stvar i da žali zbog načinjene kontoverze.

„Generična izjava za ovu 'kontroverzu' gospodina Lagerfelda uopšte nije izvinjenje“, odlučno iznosi Stripova.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи