Melaniji Tramp stižu bele i zlatne cipele iz Banjaluke

Fabrika obuće „Bema“ iz Banjaluke predstavila je dva para cipela koja će na poklon dobiti Melanija Tramp, kao gest podrške kampanji njenog supruga republikanskog kandidata Donalda Trampa u trci za Belu kuću.

Tehnički direktor fabrike cipela Marinko Umičević istakao je da je ovaj poklon odgovor na „prljavu kampanju“ protiv Melanije Tramp, potencijalne prve dame, koja je rođena u Sloveniji.

„Cipele za Melaniju Tramp su naš odgovor na prljave komentare kojima je izložena kao supruga i majka“, rekao je Umičević.

Cipele će do Melanije Tramp stići preko brze pošte. Kako je objasnio Umičević kada je najavio da će Melaniji biti poklonjena obuća, prvi par cipela je zlatne boje sa vazdušastim đonom, što bi suprugi predsedničkog kandidata trebalo da pomogne tokom kampanje po celoj Americi.

Druge cipele su bele za njen „trijumfalni ulazak“ u Belu kuću.

Umičević je rekao da je kalupe za cipele napravila fabrika iz Melanijinog rodnog mesta Sevnice, na jugoistoku Slovenije, i da su na njima radili najbolji dizajneri „Beme“.

„Nadamo se da će Amerika prestati da bude svetski policajac. Nadamo se prijateljstvu iz SAD u budućnosti umesto bombi koje su Srbi dobili od Bila Klintona“, rekao Umičević za Rojters.

Na ulošku cipela izrađen je motiv Zmijanjskog veza, a pojedini mediji su naveli da je u kutiju sa cipelama Umičević spakovao i domaću rakiju za Melaniju Tramp.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво