Džejmi Oliver pomaže žrtvama zemljotresa

Čuveni britanski kuvar Džejmi Oliver uključuje se u akciju sakupljanja novca za žrtve katastrofalnog zemljotresa u Italiji i najavljuje da će se deo prihoda od svake prodate porcije paste „amatričana“ donirati za pomoć u spasavanju i zbrinjavanju ugroženih.

Џејми Оливер помаже жртвама земљотреса Џејми Оливер помаже жртвама земљотреса

Oliver je na svom profilu na Instagramu napisao da će dve funte od svake prodate porcije biti uplaćene za žrtve zemljotresa.

Slavni kuvar navodi da je novac namenjen vatrogasnim ekipama, izgradnji kampova za preživele i kupovini hrane, odeće i lekova.

„Zasta verujem da na ovaj način možemo sakupiti hiljade funti“, istile Oliver.

Italijanske vlasti saopštile su da se broj poginulih u zemljotresu koji je pre dva dana pogodio centralnu Italiju popeo na 267, a povređeno je 387 osoba.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи