Travolta svedoči o iznudi

Svedok na suđenju koje danas počinje na Bahamima trebalo bi da bude i poznati glumac Džon Travolta. Postupak se vodi protiv radnika hitne pomoći i bivše senatorke sa Bahama, koji su optuženi da su od njega pokušali da iznude 25 miliona dolara. Iznuda je usledila posle smrti Travoltinog sina Džeta, u januaru ove godine.

Džon Travolta trebalo bi da se pojavi na sudu, kako bi svedočio u postupku za iznudu, koja je povezana sa smrću njegovog sina Džeta u januaru ove godine. Postupak počinje danas na Bahamima.

Od smrti starijeg sina, glumac i njegova supruga Keli Preston se nisu pojavljivali u javnosti, kako bi zaštitili njihovo drugo dete, ćerku Elu Blu.

Nažalost, ožalošćena porodica će biti primorana da ponovo preživljava tragediju u sudnici.

Za iznudu su okrivljeni radnik hitne pomoći Tarino Lajtborn, koji je odgovorio na Travoltin telefonski poziv na dan kada je Džet preminuo, kao i senatorka sa Bahama Plezant Bridžvoter.

Veruje se da su oni od glumca zahtevali 25 miliona dolara, kako ne bi objavili dokument o "odbijanju prevoza", koji je holivudski glumac navodno potpisao.

Oni su optuženi za iznudu, ali su se oboje izjasnili da nisu krivi.

Sporni događaji su se odigrali 2. januara na Bahamima, gde je porodica Travolta bila na odmoru.

Šesnaestogodišnji sin holivudskog glumca preminuo je posle epileptičnog napada, a njegovo telo je u kupatilu pronašao kućepazitelj Džef Katrejn.

Džet Travolta je više godina bolovao od teškog oblika epilepsije, ali su lekovi koji je uzimao vremenom prestali da deluju i prouzrokovali oštećenje bubrega.

Optuženi Lajtborn je bio član ekipe hitne pomoći koja je stigla do kuće porodice Travolta i prevezla Džeta u bolnicu.

Nepoznate okolnosti na dan tragedije

Nije, međutim, sasvim jasno šta se desilo pošto je ekipa hitne pomoći stigla da Travoltine kuće i šta je bio osnov za iznudu.

Prema jednoj verziji, Travolta je navodno potpisao dokument o "odbijanju prevoza", jer je verovao da bi prevoženje dečaka do Floride trajalo isto kao i do bolnice na Bahamima.

Druga verzija je da su u središtu iznude osetljive informacije o porodici Travolta, koje su navedene u tom dokumentu.

Sporni dokument je Lajtborn zadržao, da bi kasnije pokušao da iznudi milione dolara.

Kako objavljuje magazin "Pipl", dve sedmice posle toga, Lajtborn je preko senatorke Bridžvoter stupio u kontakt sa Travoltinim advokatom i zahtevao 25 miliona dolara u zamenu za dokument.

Internet sajt TMZ je izvestio da je porodica Travolta, zgrožena ovakvim ponašanjem, slučaj prijavila policiji.

Postupak pred sudom počinje 21. septembra u prestonici Bahama Nasauu, a vodiće ga sudija Anita Alen.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво