Veličanstvene toalete sa dodele Oskara zasenila Bilijeva haljina

Na svečanoj dodeli filmskih nagrada Oskar, u teatru „Dolbi“ u Los Anđelesu, poznate glumice, glumci i druge zvanice, iskoristili su priliku da se pokažu u glamuroznim modnim toaletama poznatih svetskih modnih kuća.

Prema pisanju svetskih medija, a na osnovu onoga što je viđeno na crvenom tepihu, pokazalo se da će udarna boja predstojeće sezone biti ružičasta. Haljinu u toj boji na dodeli najprestižnijih filmskih nagrada imala je glumica Džema Čen, koja je nosila „Valentinovu“ ružičastu haljinu sa karnerima od tila.

Helen Miren izabrala je haljinu modne kuće „Skiapareli“ uz dijamantsku ogrlicu.

Zvezda serije Deveruše Maja Rudolf nosila je roze haljinu sa cvetnim dezenom.

Posebnu pažnju privukla je dobitnica Oskara za originalnu pesmu, Lejdi Gaga. Nosila je crnu haljinu bez naramenica do poda, kuće „Aleksander Mekvin“ i „Tifani“ ogrlicu od jedinstvenog žutog dijamanta vrednu čak 30 miliona dolara. Mnogi znalci kažu da je njen izgled asocirao na Odri Hepbern iz filma Doručak kod Tifanija.

Blistala je i glumica Šarliz Teron u svetlo plavoj haljini sa otvorenim leđima i novim stajlingom. Plavu kosu je skratila i ofarbala u tamno smeđe.

Jedan broj glumica pojavio se u blještavim haljinama poput Dženifer Lopez koja je nosila dugačku haljinu sa svetlucavim pločicama.

Emilija Klark nosila je srebrnu haljinu, dok je posebnu pažnju svojom toaletom privukla legendarna Glen Klouz

Glumica Konstans Vu imala je na sebi „Versaće“ žutu haljinu.

Redžina King nosila je belu haljinu sa izrezom.

Međutim, stekao se utisak da je „najhaljinu“ nosio - muškarac. Upečatljiva pojava na crvenom tepihu bio je glumac i pevač Bili Porter koji je na dodelu došao u smoking-haljini do zemlje, dizajnera Kristijana Siriana.

Nosio je haljinu koja u gornjem delu izgleda kao sako sa belom košuljom i leptir mašnom, što su modni stručnjaci ocenili kao njegovo najekstravagantnije izdanje do sada.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи