Strogo zabranjeno za dame

Iako će neke poznate dame poput Sare Džesike Parker izgledati zavodljivo sa kikicama kakve ima Pipi Duga Čarapa ili u kombinezonu od teksasa, većina žena, najblaže rečeno, delovaće prilično smešno.

Neku garderobu prerastemo, druga nam se više ne sviđa, pa prestanemo da je nosimo, ali postoje i odevni predmeti koje u odraslom dobu ženska osoba ne bi trebalo ni da pomisli da obuče.

Najveći broj pripadnica lepšeg pola zna da se modnim stručnjacima diže kosa na glavi na samu pomisao na devojku u dugačkim čarapama boje koja „simulira" nijansu preplanulog tena.

Stilisti se slažu da bi eksperimentisanje trebalo prepustiti nekom drugom i izbegavati, to jest ne nositi ni slučajno kombinezon od teksasa, čak ni u toplini doma, ukoliko se ne radi o boravku na selu.

Hirurg plastičar ili dermatolog mogu nekoga učiniti mlađim 20-tak godina, ne i uplitanje pramenova u kikice kakve ima Pipi Duga Čarapa.

Svaka dama koja je, pre ne baš kratkog perioda, za sobom ostavila tinejdžerske dane delovaće kao da očajnički pokušava da se vrati u vreme prohujalo sa vihorom.

Još jedna od modnih „zabrana" je garderoba od materijala sa eksplozijom duginih boja u hipi stilu.

Ukoliko nije u pitanju poklon od trogodišnje sestričine, takve dezene treba prepustiti mladim buntovnicima i skejterima.

Sa druge strane, torbe, suknje i šeširi u pačvork stilu više su nego dobrodošli.

Dokolenice koje su pantalonama ili veoma dugom suknjom skrivene od pogleda drugih pokazale su se kao više nego korisne, ali one koje stidljivo izviruju ispod suknje ili se „agresivno šepure" uz mini suknju nisu odgovarajući izbor za damu od stila.

Žene koje vole da nose krzno moraju znati da je korisno držati se životinjskih vrsta koje su nisu kućni ljubimci. Zbog toga zečje krzno nije odevna opcija, pogotovo ako je neke jarke boje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво