Читај ми!

Banderas želi da postane modni dizajner

Slavni španski glumac koji se već oprobao kao reditelj i producent, sada želi da nauči novi zanat – da postane modni dizajner i osvoji svet mode.

Trenutno pohađa školu „Central Sent Martins“, koja se smatra jednim od vodećih koledža modnog dizajna u svetu, među čijim učenicima su bili Stela Makartni i Džon Galijano.

Strast za modom nije nova, naveo je Banderas. Datira iz vremena kada je lansirao svoj prvi parfem.

„Poslednjih 19 godina sam radio na nekoliko parfema, a taj svet je blizak svetu mode“, ispričao je španski srcolomac koji je, u međuvremenu, osnovao i kompaniju za dizajn.

Iako je ostvario popriličan uspeh na tom planu, Banderas želi da se dodatno obrazuje.

„Želim sve da naučim“, rekao je Banderas u intervjuu za časopis Pipl.

On je objasnio da je već naučio da kreira vlastite košulje. Trenutno uči da pravi šeme i crteže, da istražuje, kao i da šije, što je, kako je priznao, mnogo teže nego što je mislio.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво